söndag 16 januari 2011

Välkommen

Välkommen till Spartacus Invest!

Jag hoppas kunna använda bloggen till diverse aktierelaterade inlägg och noteringar och även förhoppningsvis kunna förmedla ett och annat tänkvärt inlägg till er besökare vad det gäller just aktier, investeringar och relaterade ämnen. Jag hoppas även på detta sätt ge mig själv möjlighet att få kommentarer på detsamma.

Önskar ni kontakt med mig så går det bra att antingen lämna en kommentar här på bloggen alternativt maila till spartacusmejl[at]hotmail.com


Om du är intresserad av någon form av samarbete eller annan form av utbyte så ta gärna kontakt enligt ovan.

Det går också följa mig på Twitter: @Spartacusinvest

 


Eller se filmklipp på Youtube-kanalen: SpartacusInvest - Youtube
 
Prenumerera på nyhetsbrev.
Disclaimer: Innehållet är inte tänkt att utgöra råd till någon enskild person utan ska ses som amatörmässiga funderingar av allmän karaktär.
Eller gilla på Facebook.


Slutligen finns det även ett LinkedIn-konto.Än en gång, varmt välkommen.


Disclaimer: Jag är per definition en småsparare, en amatör. Mina tankar, noteringar och funderingar utgår ifrån mitt intresse för aktier och investeringar och bör också ses i det perspektivet. De är inte tänkta att utgöra specifika råd till någon enskild person.

Jag strävar efter att all information som återges på Spartacus Invest och relaterade webbplatser ska vara korrekt, men jag kan inte garantera att den vid varje givet tillfälle är så.Mer finstilta regler kring bloggen går att läsa här: Finstilt


Om namnvalet: Spartacus

2 kommentarer:

 1. Hej.
  Om du skulle välja mellan Teliasonera och Ratos. Vilken skulle du välja och gärna dina tankar omkring varför.

  Om du skulle komplettera en portfölj innehållandes Industrivärden, Swedbank, och H&M vilket bolag skulle du välja och gärna något kort om varför.

  God fortsättning,

  Mr T

  SvaraRadera
  Svar
  1. Teliasonera eller Ratos beror på pris och aktuell exponering i portföljen. Jag har "tak" för innehaven så jag inte förköper mig i potentiella "value traps". Telia är lite för dyr för mig nu men kan köpas fler av om de kommer ned lite i pris. Ratos verkar vara ok prissatt nu men jag har redan så jag är nöjd i nuläget i förhållande till portföljstorleken.

   Beror på priset. Om priset (eller portföljexponering) inte är en faktor så har jag min rangordningslista som ett utgångsläge när jag måste välja: http://spartacusinvest.blogspot.se/search/label/Analyssammanst%C3%A4llning

   Radera