torsdag 2 juni 2016

Lars Blogg Elva 2016

Snart drar EM i fotboll igång och många bloggare har ställt upp bolagselvor.

Signaturen Lars har dock satt ihop en blogg-elva istället.Lars är känd för att med sina smått raljerande, ibland kritiska, ofta tänkvärda kommentarer ha höjt läsvärdet på mångas bloggar under årens lopp. 

Lars har satt upp en 4-2-4 uppställning som brukar tillskrivas starka defensiva egenskaper i kombination med starka offensiva egenskaper. Ett passande spelsystem av"coach" Lars. Dock vet jag också av erfarenhet av Lars snabbt kan ändra sig om spelsystemet inte verkar ge resultat. Om matchen går i fel riktning så tvekar inte Lars att snabbt ställa om.

Man kan dock alltid lita på att, oavsett spelsystem, så kommer Lars alltid lufta sina synpunkter om både domare, publik, spelare som motståndarlaget.

Så. Här är den.

Lars Blogg Elva 2016.


"Ser att det är mycket fotboll på bloggarna nu.

Här är min Blogg Elva 2016.

Målvakt


Classier Corn. Har en fantastisk förmåga att stå rätt i målet, och läsa spelet.


Backlinjen

Petrusko: Energisk. Snabb.


Z2036: Håller alltid en bra lägsta nivå även när han har en dålig dag.


Spartacus Invest: Får en libro roll. Går mycket på rutin. Pålitlig.


Aktieingenjören: Enormt ambitiös. Mittfältet

Irvings Investeringar: Briljant playmaker. 


Investerarfysikern: Kan jobba bra både framåt och bakåt. Enormt stark på att läsa spelet.Anfallet:

Martin Aktiefokus, Kenny Aktiefokus: Helt irrationella i sitt spel. Vid ett tillfälle sparkade Kenny bollen i eget mål skyllde på att han var så stressad av sin gruvinvestering. Till hans försvar kan sägas att Irving retat honom genom att dyka upp med en påse fågelfrö innan matchen. Glöm nu inte att mata kanariefågeln meddelade han förnumstigt.

Sparo: Ett nyförvärv. Tung centertank. Vit förbannad man. Kallar ibland medspelarna för idioter.


Gustavs aktieblogg: Betyder mycket för laget. Glad och positiv. Bjuder gärna Sparo på en öl efter en förlust match. Då blir Sparo god och glad igen. Gustav brukar ibland berätta hur man spelar fotboll i Honduras. Det tycker Sparo om att höra. Beundrar Gustav i smyg men skulle aldrig erkänna det.

Soliga Hälsningar

Lars"

7 kommentarer:

 1. Skojigt! Visst är det lite spel i en plaskdamm, men skojigare än att stoppa in aktier i fotbollslag!

  SvaraRadera
 2. Var hittar man denna Lars? Finns ju rätt många =) asså inte hans brevlåda utan typ blogg eller dylikt?

  /Life is my goal

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lars har ingen blogg han tycker bättre om att recensera andra än att producera något eget. Det är bekvämt för man behöver aldrig gå i svaromål om man inte vill.

   Radera
  2. Det finns mycket jag inte håller med Lars om och jag tycker ofta att han är för svepande i sina recensioner. Men han går åtminstone alltid i svaromål i debatter så jag tror att avsaknaden av blogg handlar mer om bristande intresse än feghet.

   Radera