torsdag 3 november 2011

Aktieexperterna

Det finns flertalet webbsidor, communities, som kan vara av intresse för den som är aktieintresserad. Där man kan läsa om redaktionernas, andra användares samt publicera egna tankar kring aktier. Här tänkte jag tipsa om en; Aktieexperterna.se


Aktieexperterna.se presenterar sin sida så som:

"Vi består idag av 7 medarbetare varav 4 är aktieexperter. Dessa aktieexperter har lång erfarenhet av aktiehandel och en dokumenterat positiv avkastning sedan flera år tillbaka. Experterna är oberoende och har inget samröre eller samarbete med utomstående banker, aktiemäklare eller börsnoterade företag.

Idag erbjuder vi ett allmänt forum där användare kan kommunicera med andra aktieintresserade. Nu är det också möjligt att lägga upp fiktiva portföljer på sin profilsida.

Från och med 1 september 2011 lanserar vi månadsbrevet AktieExperten som skickas ut till alla medlemmar en gång i månaden. I AktieExperten publiceras tänkvärda och intressanta krönikor, artiklar, VD intervjuer, presentationer av profiler och deras portföljer, men också mycket annat som väcker intresse."


Jag är själv registrerad där och brukar titta in då och då på deras forum som, i mitt tycke, håller bra kvalitet. Användare håller nödvändigtvis naturligtvis inte med varandra, men "tonen" på inläggen/kommentarerna/diskussionerna är bra och seriös, precis som det ska vara.

Som registrerad användare får man också deras månadsbrev. Månadsbrevet skiljer sig lite från andras månadsbrev då en del artiklar kommer från användarna själva. I November brevet (Nr 3) kan man bl.a. läsa om vad jag tidigare skrivit om NGS Group. Kul att man inkluderar och uppmärksammar användarnas tankar och ideer på detta sätt!

Brukar du besöka Aktieexperterna.se?

Har du tips på fler s.k. aktie-communities?

2 kommentarer:

  1. Hej! Har du några tankar eller åsikter om de kommande noteringarna av Mackmya och N Stor Stark?

    SvaraRadera
  2. Mina åsikter är nu publicerade ovan. Tack för förfrågan!

    SvaraRadera