söndag 3 april 2016

Bloggen lever än samt en osponsrad uppmaning

Bloggen är inte nedlagd även om det nästan är en månad sedan senaste inlägget här. Dock har det inte hänt så mycket på aktie-och börsfronten för min egen del. Det blev inga fler Berkshire-aktier under Mars månad. Annars så har det ju köpts in månatligen den senaste tiden. Anledningen var att kursen gick över mitt bevakningspris och lagda köpordrar.


Det ser ut som om vårens utdelningar kommer överstiga förra årets, som översteg året innan dess och föga förvånande översteg året där innan o.s.v. Det är väl så det ser ut för de flesta som har det mesta av sitt aktiesparande i utdelande bolag.

Nyheter fortsätter levereras från alla hörn av vår omvärld. Allt ifrån senaste nytt från nyaste dokusåpan till förutsägelser om nivån på nästa räntehöjning. Makro, mikro, disko.

Det händer bra saker. Det händer dåliga saker. Man jublar. Man förfasas.

Just nu har vi en ganska osäker omvärld. Det finns mycket att oroas över. Vill man dra ett strå till stacken och bidra till ett säkrare samhälle så föreslår jag, och bjuder osponsrat på en länk till, ett medlemskap i Civilförsvarsförbundet.

För mindre än vad du betalar för ett sportkanalpaket i månaden kan du få ett helt års medlemskap PLUS bidra till en viktig verksamhet. Antingen enbart ekonomiskt eller på ett mer personligt plan.

Det var allt för stunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar